phone number
Oldal kiválasztása
Különleges, lekerekített sarkos ezüstözött képkeret egy 13 x 18 centiméteres fotónak.

Értékálló ajándékok. Ezüst képkeret.

dec 8, 2021 | Ajándékozás, Gárdos Advent, Hírek | 0 hozzászólás

Karácsonyi ajándék ötletek

??? Jaj de pompás fa, a karácsonyfa…???

 

Szeretem ezeket a blog posztokat írni. Mindig eszembe jut egy-egy karácsonyi dal miközben az ajándéktárgyakra gondolok. Elkap a dallam és nem ereszt egész nap. Különösen ma, amikor az ezüst képkeretekről készülök írni.

Eszembe jut egy régi karácsony, amikor valamelyik idősebb rokonom azt fejtegette éppen, hogy csak ékszert vagy ezüst/arany tárgyat érdemes ajándékozni, mert azt bármikor fel lehet használni, ha jön a baj. Én gyerekként nem nagyon értettem, hogy milyen baj jöhet. Különösen karácsonykor, amikor minden olyan csodálatos és jó szagú és finom édes….

Azóta eltelt 30+ év és egyre többet hallom a barátaimtól és az ismerőseimtől, hogy ha ajándékoznak, akkor már csak értékálló ezüst vagy arany tárgyat adnak. Lehet, hogy a pandémia hasonló reakciókat vált ki az emberekből, mint a háború gyerekkorom idős rokonaiból? Nem tudom. De tény, hogy egy trend kezd kibontakozni arra vonatkozóan, hogy értékálló ajándékokat adjunk egymásnak.

Mi a Gárdos Ajándéknál mindig is vallottuk, hogy egy szép Montblanc tollnak, egy ezüst képkeretnek vagy egy S.T. Dupont öngyújtónak nincs párja. Értéküket nem csak megőrzik, hanem az idő előrehaladtával megsokszorozzák. És nem utolsó sorban gyönyörűek.

Tekintse meg ajánlatunkat! 

https://gardos.hu/ajandek-holgyeknek/ezust-targyak-h/

https://gardos.hu/montblanc-oldal/

https://gardos.hu/st-dupont-oldal/

[Sassy_Social_Share]

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop