Oldal kiválasztása

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

1. Futárral- Budapesten

Előre egyeztetett időpontban munkanapokon 10 és 18 óra között az Ön által megadott időpontban 2 órán belül. A kiszállítási díj Budapesten: 2500,- Ft A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját. . Minden feltüntetett ár magyar forintban értendő. A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget készpénzben az áru átvételekor köteles kifizetni. 

2.  Futárral-Vidéken

A honlapon keresztül bankártyás előre fizetéssel lehetséges.

3.  Postai utánvéttel- Ország egész területén

Lehetőség van postai utánvétellel is vásárolni, ilyenkor a mindenkori postai díjak érvényesek, amelyek a vásárlót terhelik. Vidéki és budapesti vásárlóink is igénybe vehetik. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai dolgozónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. Tájékoztatjuk Önöket, hogy 100,000.- Ft feletti vásárlás csak a Vásárló külön kérése esetén szállítunk postán, a megrendelő és az áru biztonsága érdekében. 

4.  Személyes átvétellel

A megrendelt tételeket személyesen is átvehetik üzleteinkben. Cím a Kapcsolat menüpont alatt. Ilyenkor természetesen nem kell szállítási díjat fizetnie, és az időpont ugyanúgy kiválasztható mint az első esetben. 

Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a teljes vételárat a futárnak kifizetni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kosár