phone number
Oldal kiválasztása

Montblanc toll karácsonyra ?✒✒✒✒?

dec 6, 2021 | Gárdos Advent, Ajándékozás, Hírek, Márkáink | 0 hozzászólás

Karácsonyi ajándék ötletek

 

??? Kis karácsony, nagy karácsony… ???

 

Minap közbeszéd tárgya lett a miniszterelnök töltőtolla. Történt ugyanis, hogy egy töltőtoll szerelő látogatta meg a miniszterelnököt és finom szólva lehordta őt, hogy hogy írhat alá fontos államközi szerződéseket egy olcsó Parker töltőtollal, és gyorsan meg is ajándékozta őt egy magyar gyártmányú Turcsánnyal.

Anélkül, hogy beszállnánk a vitába, hogy vajon a Parker rossz választás e vagy sem (pl. a brit királyi család is Parkert használ), itt szeretnénk megjegyezni, hogy szerintünk egy magára valamit is adó miniszterelnöknek egy Montblanc töltőtollal kéne aláírnia, amely Le Grand méretű.

De vegyük sorra ki mindenki választotta a Montblanc töltőtollait aláíráshoz:

A Hollywood-i szívtiprók Edward Norton egy Les Petit Prince Solitaire  LeGrand töltőtollat, Johnny Depp egy Meisterstück 149-est választott. Rosario Dawson színésznő a UNICEF-nek dedikált Skeleton tollat használ. Barack Obama a leghíresebb politikus, aki Montblanc tollal ír alá, de Ernest Hemingway is Montblanc-nal írta műveit. 

Tehát, ha a miniszterelnök úgy dönt, hogy a Turcsány mellé választ egy modern klasszikust, akkor a javaslatunk: a Montblanc. 

Nem kerülne, rossz társaságba az biztos.

Ha Önnek is van egy “nagy” embere, “nagy” asszonya, akinek nehéz ajándékot választani, válassza a Montblanc tollait! Ez az az ajándék, amellyel nem lehet melléfogni.

Tekintse meg választékunkat!

✒✒✒✒✒https://gardos.hu/montblanc-oldal/ ??????

 

 

[Sassy_Social_Share]

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop