Oldal kiválasztása

Adventi naptár – egy kicsit másképp

2020 nov 30

Minden napra jut egy történet…

Az advent, a karácsonyi időszak a várokozásról, a megnyugvásról szól. A karácsonyra készülve egyre többet gondolunk szeretteinkre, számba vesszük azokat, akiket szeretnénk meglepni valamivel.

2020 nehéz év volt, türelmet próbáló. Kevesebb utazás, találkozás a barátokkal, a családdal. Egyre inkább úgy néz ki, hogy az év vége sem lesz ez alól kivétel. Lehet, hogy Ön is csak telefonon vagy az interneten tud majd boldog karácsonyt köszönteni.

Mi, a Gárdosnál ebben fogunk segíteni az advent ideje alatt, mégpedig olyan módon, amelyben a legjobbak vagyunk. A személyes ajánlásban.

December 1-től karácsonyig minden napra készültünk egy történettel. Minden nap másról fog szólni. Egy családtagról, egy barátról vagy egy hangulatról. Minden napra összeállítottunk egy olyan kollekciót, amelynek szerintünk a legjobban örülnének a mi családtagjaink, barátaink vagy éppen üzleti partnereink. Lesznek köztük elegáns, finom, minőségi dolgok, némelyik pedig giccses lesz – karácsonykor talán ez is megengedhető.

Kívánjuk, hogy olyan legyen az év végéje, amilyennek januárban az egész évet képzelte el. Így szeretnénk megkönnyíteni, hogy olyan ajándékokat találjon mindenkinek, amely pont neki szól. Mert adni öröm.

Orbitkey Desk Mat

Orbitkey Desk Mat

Az íróasztali rendszerező Tegy fel a kezét, aki otthonról dolgozik manapság!   Önöknek hoztuk Magyarországra az Orbitkey legújabb íróasztali...

0 hozzászólás

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

ELÉRHETŐSÉG

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

(Mammut I. Üzletház)

ÜZENETKÜLDÉS

1 + 2 =

Kosár