phone number
Oldal kiválasztása

Adventi naptár – egy kicsit másképp

Az advent minden napjára ajándék

Minden napra jut egy történet…

Az advent, a karácsonyi időszak a várokozásról, a megnyugvásról szól. A karácsonyra készülve egyre többet gondolunk szeretteinkre, számba vesszük azokat, akiket szeretnénk meglepni valamivel.

2020 nehéz év volt, türelmet próbáló. Kevesebb utazás, találkozás a barátokkal, a családdal. Egyre inkább úgy néz ki, hogy az év vége sem lesz ez alól kivétel. Lehet, hogy Ön is csak telefonon vagy az interneten tud majd boldog karácsonyt köszönteni.

Mi, a Gárdosnál ebben fogunk segíteni az advent ideje alatt, mégpedig olyan módon, amelyben a legjobbak vagyunk. A személyes ajánlásban.

December 1-től karácsonyig minden napra készültünk egy történettel. Minden nap másról fog szólni. Egy családtagról, egy barátról vagy egy hangulatról. Minden napra összeállítottunk egy olyan kollekciót, amelynek szerintünk a legjobban örülnének a mi családtagjaink, barátaink vagy éppen üzleti partnereink. Lesznek köztük elegáns, finom, minőségi dolgok, némelyik pedig giccses lesz – karácsonykor talán ez is megengedhető.

Kívánjuk, hogy olyan legyen az év végéje, amilyennek januárban az egész évet képzelte el. Így szeretnénk megkönnyíteni, hogy olyan ajándékokat találjon mindenkinek, amely pont neki szól. Mert adni öröm.

Ön mit gondol erről?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Olvasson további blogposztokat…

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Ha keresztelőre hívnak minket, érdemes előre felkészülni, hogy az esemény mindenki számára kellemes legyen. Tartsuk szem előtt a ruházatunkat, az ajándék kiválasztását, és a szertartás menetét!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Visszaküldési és Visszatérítési szabályzat

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

GÁRDOS PRESENTLINE

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1016 Budapest Aladár u. 4/b fsz

Nyitvatartás:

Hétfő, Szerda, Péntek  10:00-14:00

Kedd, Csütörtök 12:00-18:00

Szombat, Vasárnap ZÁRVA

 

ÜZENETKÜLDÉS

1 + 13 =

Ezt a weboldalt (és webshopot), a hozzá tartozó értékesítési rendszerrel az Anima Labor Online Marketing Kft. készítette.

Szeretne hasonló weboldalt? A Gárdos kedvezménnyel most 10% kedvezménnyel juthat hozzá. Tudjon meg mindent ITT »

Kosár