Oldal kiválasztása

Mondjon véleményt!

2020 nov 21

Az értékelése most nagyon sokat számít!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy felújítottuk a webshopunkat. Reméljük, hogy elégedett vele: sokkal szebb, átláthatóbb, gyorsabb lett – mi nagyon szeretjük 💝

A törzsvásárlóinktól rendszeresen nagyon kedves visszajelzéseket kapunk az üzlettel kapcsolatban – személyesen. 2020 viszont olyan év volt, ahol a személyes kapcsolatok mellett az online világra is sokkal nagyobb hangsúly terelődött.

Ezért nagyon jó lenne, ha ez a sok elégedett vélemény a weboldalon is minél jobban megmutatkozna, hiszen nekünk a vásárlóink bizalma a legfontosabb. És ki más mondhatná el ezt a leghitelesebben, mint a korábbi, elégedett vásárlóink?

Ezért, hogy motiváljuk is őket, Önöket, indítottunk egy nyereményjátékot is. Nagyon egyszerű: ha elégedett bármelyik termékünkkel, kérjük értékelje azt.

Háromféleképpen lehet vehet részt a nyereményjátékban.

  1. Ha értékeli a tárgyat, amelyet korábban vásárolt. Az értékelést bármelyik termékre leadhatja, akár többre is. Minél több termékre ad értékelést, annál nagyobb esélye van a nyerésre. Az értékeléshez meg kell adni az email-címet is, hogy értesíthessük, ha Ön nyert. De aggodalomra semmi ok: nem fogjuk a címet elmenteni, hogy reklámot küldjünk róla a későbbiekben. Kattintson ide, és válasszon kedvenc terméket!
  2. Ha véleményt ír az üzletünkről a Google Térképen, akkor részt vehet a sorsolásban. A Google értékelést itt tudja leadni.

A résztvevők között egy Secrid bankkártyatartót, egy Cerutti Zoom golyóstollat és az LSA egyik csodálatos modern üveg party szettjét sorsoljuk ki.

  • Azok között, akik a játékról szóló Facebook üzenetünket osztják meg, pedig egy 15.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki. Kattintson ide a Facebook poszthoz.

Játsszon velünk!

Orbitkey Desk Mat

Orbitkey Desk Mat

Az íróasztali rendszerező Tegy fel a kezét, aki otthonról dolgozik manapság!   Önöknek hoztuk Magyarországra az Orbitkey legújabb íróasztali...

2 hozzászólás

  1. Ujházi Ágnes

    Szuper weboldal, óriási választékkal, itt mindenki talál megfelelő ajándékötletet, jó szívvel ajánlom!

  2. Dr. Horváth Zoltán

    Minden flottul ment! A csomagküldés a mai átlag felettire van belőve, (Legalábbis a mi rendelésünk több mint 20%-át tette ki) de cserébe másnap megkaptuk a terméket! Teljesen elégedettek vagyunk!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

ELÉRHETŐSÉG

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

(Mammut I. Üzletház)

ÜZENETKÜLDÉS

3 + 7 =

Kosár