Oldal kiválasztása
Velemeny-nyeremeny

Mondjon véleményt!

nov 21, 2020 | Ajándékozás, Hírek | 0 hozzászólás

Az értékelése most nagyon sokat számít!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy felújítottuk a webshopunkat. Reméljük, hogy elégedett vele: sokkal szebb, átláthatóbb, gyorsabb lett – mi nagyon szeretjük ?

A törzsvásárlóinktól rendszeresen nagyon kedves visszajelzéseket kapunk az üzlettel kapcsolatban – személyesen. 2020 viszont olyan év volt, ahol a személyes kapcsolatok mellett az online világra is sokkal nagyobb hangsúly terelődött.

Ezért nagyon jó lenne, ha ez a sok elégedett vélemény a weboldalon is minél jobban megmutatkozna, hiszen nekünk a vásárlóink bizalma a legfontosabb. És ki más mondhatná el ezt a leghitelesebben, mint a korábbi, elégedett vásárlóink?

Ezért, hogy motiváljuk is őket, Önöket, indítottunk egy nyereményjátékot is. Nagyon egyszerű: ha elégedett bármelyik termékünkkel, kérjük értékelje azt.

Háromféleképpen lehet vehet részt a nyereményjátékban.

  1. Ha értékeli a tárgyat, amelyet korábban vásárolt. Az értékelést bármelyik termékre leadhatja, akár többre is. Minél több termékre ad értékelést, annál nagyobb esélye van a nyerésre. Az értékeléshez meg kell adni az email-címet is, hogy értesíthessük, ha Ön nyert. De aggodalomra semmi ok: nem fogjuk a címet elmenteni, hogy reklámot küldjünk róla a későbbiekben. Kattintson ide, és válasszon kedvenc terméket!
  2. Ha véleményt ír az üzletünkről a Google Térképen, akkor részt vehet a sorsolásban. A Google értékelést itt tudja leadni.

A résztvevők között egy Secrid bankkártyatartót, egy Cerutti Zoom golyóstollat és az LSA egyik csodálatos modern üveg party szettjét sorsoljuk ki.

  • Azok között, akik a játékról szóló Facebook üzenetünket osztják meg, pedig egy 15.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki. Kattintson ide a Facebook poszthoz.

Játsszon velünk!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop
    Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173