Oldal kiválasztása

Karácsonyi Varázslat

Karácsonyi varázslat

Minden hollywoodi karácsonyi filmben van egy hógömb.

Amikor a 80-as évek közepe felé elkezdődött ezeknek a filmeknek a dömpingje, én gyerekként azt hittem, hogy a meghitt karácsony kihagyhatatlan kelléke a hógömb. Kértem is egyet a szüleimtől ajándékba. Meg is kaptam, de óriási csalódás volt. Egy ici-pici hógömb volt, egy fix őzikével a hóban. A talpazatára pedig arany betűkkel az volt festve, hogy Москва. Nem zenélt, nem mozgott, csak egy kicsit havazott, ha nagyon megrázta az ember.

Számomra akkor derült ki, hogy a hógömböt ugyanolyan nehéz szerezni, mint Nike cipőt.
Így amióta szabad a piac mindig van hógömb a Gárdos Ajándék kínálatában. Az egyszerűbb felrázhatótól, a felhúzható vagy épp elemes forgó, zenélő csodákig. Van olyan is, amelyik fújja a havat és van olyan, amely a behavazott Londont vagy Párizst mutatja.
A másik klasszikusunk, amivel most már mondhatjuk, tradicionálisan megnyitjuk a karácsonyi szezont, a karácsonyfadíszek. Tudjuk, hogy vannak gyűjtők, akik alig várják, hogy kikerüljenek a tündérek, manók, koboldok. De reméljük lesznek új vásárlóink is, akik beleszeretnek ezekbe az édes figurákba. Hiszen mindannyiunkra ráfér egy kis melegség, kedvesség és mosoly. Nyissuk meg hát a karácsonyi szezont! Az első napi ajándékunk egy meglepetés lesz mindazoknak, akik az ajánlatban szereplő termékek egyikét megveszik.

 

Hógömb – kék ház

28.900Ft

Karácsonyfadísz, csúcs – zöld tündér

5.800Ft

Karácsonyfadísz – hattyú

2.200Ft

Magán: Hógömb – róka és medve

27.000Ft

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

ELÉRHETŐSÉG

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

(Mammut I. Üzletház)

ÜZENETKÜLDÉS

12 + 6 =

Kosár