Oldal kiválasztása
Legyen-a-törzsvásárlónk

Lépjen be a Klubba!

nov 2, 2020 | Gárdos Prémium, Hírek | 0 hozzászólás

Legyen a törzsvásárlónk!

“Sohasem lennék olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem a tagjának.”

– Woody Allen

Meggyőződésünk, hogy a Gárdos Prémium Törzsvásárlói Klub-nak még Woody Allen is szívesen a tagja lenne. Azért hoztuk létre a Klubot, hogy beszélgetni tudjunk Önnel. A Klub tagok első kézből értesülhetnek az új termékekről és az akciókról. 

Úgy, mint a Mammutban lévő üzletünkben itt is készülünk majd személyre szóló ajánlatokkal. Akik például eddig Montblanc termékeket vásároltak zömmel, azok a Montblanc újdonságairól értesülhetnek leghamarabb. Akik inkább a keresztelő ajándékaink iránt érdeklődnek, azok biztosan látni fogják az újdonságokat. Klubtagjaink ezen felül extra kedvezményekben is részesülnek. Várjuk Önöket! Legyenek Klub tagok!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop
    Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173 Warning: chmod(): Operation not permitted in /web/gardos/gardos.hu/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173