Oldal kiválasztása

Illóolaj párologtató – Opus

Illóolaj párologtató – Opus

22.700Ft

Az Opus illóolajpárologtató óra,  korszerű technológiát foglal magában, amely megkönnyíti az elalvást és az ébredést.

Alvás szakértők szerint a gyengéd természetes ébredés kellemes hangokkal és fényekkel valamint illattal a tökéletes módja, hogy testünket felkészítsük az előttünk álló napra. Képzelje el, hogy kedvenc illatával ébred, lágy hangulatvilágítással egybekötve. Nincs is jobb kezdete a napnak.

Az Opus illóolaj párologtató ötvözi az innovatív technológiát az ősi aromaterápiai gyakorlattal. Az Opus 2 utánozza a legtermészetesebb ébredési mintát, ezen felül magába foglalja a hangulatvilágítást és az érintőgombos technológiát.

Az Opus 2 elegáns formájú aromadiffúzor digitális órával van felszerelve, egyszerűen kezelhető funkciókkal. A hangulatvilágítás változik, ezzel biztosítva a különleges élményt és a könnyebb ébredést.

Az Opus 2 másik nagy felbecsülhetetlen jellemzője a 30, 60, 120, 180 perces beállítás, amely erősebb illatokhoz, meditációhoz, aromaterápiás kezelésekhez vagy akár elalváshoz is használható. A termék aromadiffúzor része terápiás olajok, eszenciális olajok, vagy éppen parfüm anyagot juttat a levegőbe a jó közérzetért és kellemes illatért.

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Vélemények

„Illóolaj párologtató – Opus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Gravírozás

ELÉRHETŐSÉG

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

(Mammut I. Üzletház)

ÜZENETKÜLDÉS

Kosár