phone number
Oldal kiválasztása

8+1 különleges keresztelő ajándéktipp 2023-ra

Keresztelőre keres ajándékot? Mutatunk pár ötletet!

Találja meg a tökéletes ajándékot az ünnepi alkalomra!

Ha keresztelő ajándékot keres, jó helyen jár. Szeretnénk segíteni Önnek megtalálni az ideális ajándékot a kisbaba keresztelőjére. Első lépésként röviden bemutatjuk a keresztelő szokásokat, majd néhány ajándéktippet adunk, amelyek közül választhat.

A keresztelő, az újszölött névadója az egyik legfontosabb és legemlékezetesebb esemény az életünkben, amely ünnepélyes keretek között történik. Az újszülött kisbaba megkeresztelése számos szokással és hagyománnyal jár együtt, amelyek az idők során alakultak ki, változtak, csiszolódtak. A tradicionális ünnep számos eleme a mai napig fennmaradt. Az egyik ilyen hagyomány, hogy az újszülött kisbaba szüleit és rokonait meghívja a család, akik ajándékot adnak a keresztelőn. Ha Ön is  ajándékot keres, akkor a következő ötletek segíthetnek megtalálni a legmegfelelőbbet az ünnepi alkalomra.

1. Keresztlevéltartó Henger

Az első ajándékötletünk egy szép ezüstözött  henger. Ez az ajándék megőrzi az  kisbaba vagy kisgyerek kereszetlevelét vagy születési bizonyítványát és emlékeit. Egy életen át tartó szép ajándék lehet. A henger különböző  mintákkal kapható, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. A tubusok felülete gravírozható, így még személyesebbé teheti az ajándékot.

2. Első Fog- és Hajtincs Tartó Dobozka

Az első fog- és hajtincs tartó dobozka egy másik praktikus és aranyos ajándék lehet. Az kisgyerek első kiesett fogainak és első levágott hajtincsének megőrzése egy igazi életre szóló emlék. A gyerekek gyakran várják a fogtündért aki ajándékot hoz nekik a fogacskákért cserébe.  A doboz kis méretű, könnyen tárolható, és különböző színekben, formákban és mintákkal kapható.

3. Dobozka, Amelynek Oldalai Egyben Képkeretek

Ha szeretne egy igazán kreatív ajándékot adni, akkor a doboz, amelynek oldalai egyben képkeretek, remek választás lehet. Ez az ajándék több célra is használható – egyrészt tartós emlék marad az ünnepi alkalomról, másrészt lehetőséget ad arra, hogy az újszülött kisbaba fotóit és emlékeit tároljuk benne. Mivel minden oldal csillog, így a gyerekek is odalesznek érte.

4. Ezüstözött Képkeret, Keresztlevél Tartó és Baba-evőeszközök Szett

Ha valami igazán elegánsat keres, akkor az ezüstözött képkeret, keresztlevél tartó és baba-evőeszközök szett lehet a tökéletes választás. Azoknak ajánljuk, akik nem csak egy ajándékot szeretnének adni, hanem egy összeillő szettel lepnék meg az ünnepeltet. Ez az ajándék egy igazi életre szóló emlék, amely emlékezteti a családot az ünnepi alkalomra. Az ezüstözött képkeret és keresztlevél tartó időtálló, és a baba-evőeszközök pedig praktikusak és hasznosak a mindennapokban.

5. Baba Fésű és Kefe Készlet

Egy másik nagyszerű ajándék a baba fésű és kefe készlet, amely remek választás az újszülött kisbaba számára. Ez a készlet a baba hajának tisztítására és fésülésére szolgál, és kiválóan mutat az újszülött kisbaba szobájában. Az ilyen típusú ajándékok nemcsak értékesek, hanem hosszú távon hasznosak.

6. Keresztelő Fotóalbum

Egy keresztelős fotóalbum vagy képeket szintén egy remek ajándék, amely lehetővé teszi, hogy az ünnepi alkalom pillanatai emlékezetesek maradjanak. Az ilyen albumok általában különböző méretben és anyagokban érhetők el, és személyre szabhatóak is.

7. Babapersely

Sokan a gyereket anyagilag is szeretnék támogatni amihez jó választás egy persely. De a személyes emlékek, apróságok megőrzésére is tökéletesen alkalmas.

Ha valami nagyon személyre szabottat keres, akkor a babapersely lehet a tökéletes választás. Egy babapersely igazán különleges ajándék, amely egyedivé teszi az ajándékozást. A perselybe apró dolgokat lehet tenni, például apró pénzérméket, fotókat vagy emléktárgyakat.

8. Ezüst Csörgő

Az ezüst csörgő egy klasszikus ajándék, amely mindig népszerű. Az ezüst csörgők elegánsak és időtállóak, és a baba számára kellemes zajt adnak. Az ilyen ajándékok kiválóan alkalmasak arra, hogy az ünnepi alkalom emlékeit hosszú távon megőrizzék.

+1. Ezüst Kiskanál – az örök kedvenc

Keresztelő ajándéknak talán a legjobb egy személyre szabott, gravírozott ezüst kanál, amely kiváló minőségű, tartós és emlékezetes ajándék lehet az újszülött kisbabának. Az ezüst kanál időtlen ajándék, amely értékes emlékként szolgálhat az életünk során, és biztosan elnyeri a szülők és a kisbaba tetszését is. A Gárdos Presentline által kínált ezüst kanál az összes fontos jó tulajdonsággal rendelkezik, amely az ilyen ajándék esetében felmerülhet. Személyre szabható, azaz bármilyen névvel vagy rövid üzenettel díszíthető. A kanál méretei ideálisak a kisbabák számára, könnyen használható és tisztán tartható. Ha olyan keresztelő ajándékot keres, amely egyszerre elegáns, praktikus és emlékezetes, az ezüst kanál tökéletes választás lehet.

Reméljük, hogy ezek az ajándékötletek segítenek megtalálni a legszebb ajándékot keresztelőre. Ha mégsem sikerült megtalálni a megfelelő ajándékot, akkor ne aggódjon, ügyfélszolgálatunk mindenben szívesen segít. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy chat-en, akár személyesen, és segítünk kiválasztani az ideális ajándékot a kisbaba keresztelőjére. Adjon a kisbabának és a családnak olyan ajándékot, amely emlékezetes és értékes, és amely hosszú időn át örömet szerez.

Ön mit gondol erről?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Olvasson további blogposztokat…

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Ha keresztelőre hívnak minket, érdemes előre felkészülni, hogy az esemény mindenki számára kellemes legyen. Tartsuk szem előtt a ruházatunkat, az ajándék kiválasztását, és a szertartás menetét!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Visszaküldési és Visszatérítési szabályzat

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

GÁRDOS PRESENTLINE

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1016 Budapest Aladár u. 4/b fsz

Nyitvatartás:

Hétfő, Szerda, Péntek  10:00-14:00

Kedd, Csütörtök 12:00-18:00

Szombat, Vasárnap ZÁRVA

 

ÜZENETKÜLDÉS

15 + 6 =

Ezt a weboldalt (és webshopot), a hozzá tartozó értékesítési rendszerrel az Anima Labor Online Marketing Kft. készítette.

Szeretne hasonló weboldalt? A Gárdos kedvezménnyel most 10% kedvezménnyel juthat hozzá. Tudjon meg mindent ITT »

Kosár