Oldal kiválasztása

Karácsonyi akció – mert adni jó

nov 30, 2021 | Hírek | 0 hozzászólás

Ajándékozzon, hogy mi is megajándékozhassuk

Karácsonyi kedvezmény a Gárdostól

A Karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe. A forraltbor, a fenyőillat, a karácsonyi fények és a nagy családi lakomák ideje. A gyermekek és felnőttek egyforma lelkesedéssel és izgatottsággal várják december 24-ét. A karácsonyra készülve egyre többet gondolunk szeretteinkre, számba vesszük azokat, akiket szeretnénk meglepni valamivel.

Az idei év megtanított minket arra, hogy mit jelent az összetartozás: talán jobban értékeljük azt, amink van és az ünnepek közeledtével hálásabbak vagyunk a családunkért, barátainkért, szeretteinkért. Vannak, akik személyesen ünnepelnek, de sokan csak a távolból, interneten vagy telefonon tudnak boldog karácsonyt kívánni egymásnak. Az ajándékozás természetesen így sem maradhat el, hisz így fejezzük ki odafigyelésünket, szeretetünket és hogy gondoltunk a másikra.

Mi, a Gárdosnál ehhez szeretnénk hozzájárulni: karácsonyi kedvezménnyel várjuk azokat, akik igazán különleges ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket.

December 6. és 20. közötti rendelésére 10% kedvezményt biztosítunk, sőt még egy igazán egyedi ajándékot is adunk mellé. Ehhez nincs más teendő, mint kiválasztani és kosárba tenni legalább négy terméket, amiknek a végösszege eléri az 50.000 Ft-ot. 

Kívánjuk, hogy teljen békésen az ünnepi időszak és olyan 2022 várja, amilyet elképzelt.

[Sassy_Social_Share]

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop