phone number
Oldal kiválasztása

Mert játszani jó!

Barna klasszikus valódi bőr sakktábla tömör sárgaréz és fa bábukkal. 

Karácsonyi ajándék ötletek

??? Kis karácsony, nagy karácsony… ???

Még alig ocsúdtunk fel a nyárból. Még csak rendezgetjük a nyaralós képeket, azon gondolkodva, hogy mit kéne kinyomtatni és melyiket csak elmenteni a “felhőbe”. Aztán jön majd a milyen képkeretet válasszunk dilemmája, de erről majd később.

Kezdődik az adventi időszak. Egyre hidegebb és sötétebb van kint. Mindenki kezd behúzódni, bekuckózni. Forró csokoládéról vagy épp ír kávéról álmodozunk (ki-ki vérmérséklete szerint).

A tavalyi pandémiás időszak, “kényszer bekuckózása” sok új képességünkre világított rá. Például én megtudtam, hogy még sem felejtettem el hímezni, amire a nagymamám tanított 6 éves koromban, azt sem tudtam, hogy a férjem ilyen ügyesen bánik a fűrésszel közgazdász létére és, hogy a nem igaz, hogy a gyerekeket csak az Ipad érdekli.

A másik nagy családi felismerés, hogy mi szenvedélyesen szeretünk játszani. Számos puzzle és maratoni társasjáték után, újra felfedeztük a nagy klasszikusokat: a sakkot, a backgammont, a kalahát vagy éppen kártyajátékokat, a kanasztát és a römit.

Én nem is tudom mi lett volna velünk a játékok nélkül. ♟??

A Gárdos Ajándékban mindig is árultunk sakkokat alabástromból vagy intarziás fa szetteket. Később bővítettük a palettát a csodálatos, nagyméretű fa backgamonokkal, kalahákkal, a féldrágakövekkel készült solitairekkel. A francia és magyar kártyák és az intarziás kártyatartó dobozok mindig is a legnépszerűbb ajándékok közé tartozott és tartozik mind a mai napig. Ezeken a játékokon nem csak élmény a játék, de egytől egyig gyönyörű tárgyak, amelyekre jó ránézni, legyen a helyük akár a dohányzó- vagy a kártyaasztalon. ♠♣♥♦

Az én karácsonyi listámon biztosan szerepel valamelyik játék, amellyel a nagycsalád többi tagját fogom megajándékozni. Mert játszani jó! ???♟?????

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/logikai-tarsasjatekok-u/solitaire-feldragakovekkel/

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/sakk-backgammon-jatekok/

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/logikai-tarsasjatekok-u/kartyadoboz-kartya-nelkul-fa/

Ön mit gondol erről?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Olvasson további blogposztokat…

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Ha keresztelőre hívnak minket, érdemes előre felkészülni, hogy az esemény mindenki számára kellemes legyen. Tartsuk szem előtt a ruházatunkat, az ajándék kiválasztását, és a szertartás menetét!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Visszaküldési és Visszatérítési szabályzat

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

GÁRDOS PRESENTLINE

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1016 Budapest Aladár u. 4/b fsz

Nyitvatartás:

Hétfő, Szerda, Péntek  10:00-14:00

Kedd, Csütörtök 12:00-18:00

Szombat, Vasárnap ZÁRVA

 

ÜZENETKÜLDÉS

12 + 11 =

Ezt a weboldalt (és webshopot), a hozzá tartozó értékesítési rendszerrel az Anima Labor Online Marketing Kft. készítette.

Szeretne hasonló weboldalt? A Gárdos kedvezménnyel most 10% kedvezménnyel juthat hozzá. Tudjon meg mindent ITT »

Kosár