phone number
Oldal kiválasztása
Barna klasszikus valódi bőr sakktábla tömör sárgaréz és fa bábukkal. 

Mert játszani jó!

nov 22, 2021 | Ajándékozás, Gárdos Advent, Hírek | 0 hozzászólás

Karácsonyi ajándék ötletek

??? Kis karácsony, nagy karácsony… ???

Még alig ocsúdtunk fel a nyárból. Még csak rendezgetjük a nyaralós képeket, azon gondolkodva, hogy mit kéne kinyomtatni és melyiket csak elmenteni a “felhőbe”. Aztán jön majd a milyen képkeretet válasszunk dilemmája, de erről majd később.

Kezdődik az adventi időszak. Egyre hidegebb és sötétebb van kint. Mindenki kezd behúzódni, bekuckózni. Forró csokoládéról vagy épp ír kávéról álmodozunk (ki-ki vérmérséklete szerint).

A tavalyi pandémiás időszak, “kényszer bekuckózása” sok új képességünkre világított rá. Például én megtudtam, hogy még sem felejtettem el hímezni, amire a nagymamám tanított 6 éves koromban, azt sem tudtam, hogy a férjem ilyen ügyesen bánik a fűrésszel közgazdász létére és, hogy a nem igaz, hogy a gyerekeket csak az Ipad érdekli.

A másik nagy családi felismerés, hogy mi szenvedélyesen szeretünk játszani. Számos puzzle és maratoni társasjáték után, újra felfedeztük a nagy klasszikusokat: a sakkot, a backgammont, a kalahát vagy éppen kártyajátékokat, a kanasztát és a römit.

Én nem is tudom mi lett volna velünk a játékok nélkül. ♟??

A Gárdos Ajándékban mindig is árultunk sakkokat alabástromból vagy intarziás fa szetteket. Később bővítettük a palettát a csodálatos, nagyméretű fa backgamonokkal, kalahákkal, a féldrágakövekkel készült solitairekkel. A francia és magyar kártyák és az intarziás kártyatartó dobozok mindig is a legnépszerűbb ajándékok közé tartozott és tartozik mind a mai napig. Ezeken a játékokon nem csak élmény a játék, de egytől egyig gyönyörű tárgyak, amelyekre jó ránézni, legyen a helyük akár a dohányzó- vagy a kártyaasztalon. ♠♣♥♦

Az én karácsonyi listámon biztosan szerepel valamelyik játék, amellyel a nagycsalád többi tagját fogom megajándékozni. Mert játszani jó! ???♟?????

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/logikai-tarsasjatekok-u/solitaire-feldragakovekkel/

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/sakk-backgammon-jatekok/

https://gardos.hu/ajandek-uraknak/jatekok-u/logikai-tarsasjatekok-u/kartyadoboz-kartya-nelkul-fa/

[Sassy_Social_Share]

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradWebshop