phone number
Oldal kiválasztása

Vásárlóink mondták

Avagy hálás köszönet minden egyes szóért! ???

A legfontosabb érték számunkra a minőség. Mi ezzel dolgozunk. A tárgyaink minősége, a szolgáltatásaink minősége, a kiszállítás pontossága, a gravírozás szépsége, a lehetetlennek tűnő megoldások ezek, amelyek megkülömböztetnek minket másoktól. Ez az a plusz, amelyre évtizedek óta törekszünk. Köszönjük a kedves visszajelzéseket Önöktől!

Korrekt csapat, azt kaptam amit a fotón láttam, sőt teljesítették a kérésemet, és mielőtt becsomagolták az árut, lefotózták a gravírozást, és elküldték nekem e-mailben. Legközelebb is tőlük fogok ajándékot rendelni, mert maximálisan megbízom bennük. Ajánlom mindenkinek Őket!” ???

“Udvarias, kedves kiszolgálás. Ez nem az ajándékboltokra oly jellemző gagyishop.Minden amit árulnak igényes, színvonalas, szép termék. ???

“Ezt a gyönyörű faliórát választottam ajándékba, sajnos nagyon kevés időt hagyva a rendelés teljesítésére. Vasárnap éjjel rendeltem, hétfőn felhívtam az üzletet, érdeklődve az esélytelenek nyugalmával. Egy nagyon kedves hölgy a vonal túlvégén teljes együttérzéssel felajánlotta, hogy személyesen jár a rendelésem végére. Kedden délelőtt, nem várva a futáros kiszállításra, a hölgy személyesen, saját autóját, idejét nem kímélve házhoz hozta a faliórát, hogy délben át tudjam adni. Van még reményem, hogy jobb lesz ez a világ! A Gárdost pedig mindenhol ajánlani fogom, ahol csak lehetőségem lesz rá! Gratulálok a nem mindennapi hozzáállásukhoz és a prémium termékeikhez, hiszen a falióra a valóságban is nagyon gyönyörű, nem csak a fotó volt jól sikerült… Hálás köszönetem! “??? 

???Köszönjük! ???

Ön mit gondol erről?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Olvasson további blogposztokat…

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Mire figyeljünk, ha keresztelőre hívnak minket?

Ha keresztelőre hívnak minket, érdemes előre felkészülni, hogy az esemény mindenki számára kellemes legyen. Tartsuk szem előtt a ruházatunkat, az ajándék kiválasztását, és a szertartás menetét!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás

Vásárlási információk (ÁSZF)

Visszaküldési és Visszatérítési szabályzat

Adatkezelési Tájékoztató

Gravírozás

GÁRDOS PRESENTLINE

info@gardos.hu

+36 30 231 8665

1016 Budapest Aladár u. 4/b fsz

Nyitvatartás:

Hétfő, Szerda, Péntek  10:00-14:00

Kedd, Csütörtök 12:00-18:00

Szombat, Vasárnap ZÁRVA

 

ÜZENETKÜLDÉS

2 + 12 =

Ezt a weboldalt (és webshopot), a hozzá tartozó értékesítési rendszerrel az Anima Labor Online Marketing Kft. készítette.

Szeretne hasonló weboldalt? A Gárdos kedvezménnyel most 10% kedvezménnyel juthat hozzá. Tudjon meg mindent ITT »

Kosár